PREMI CUM LAUDE

EL DIA 20 DE GENER (2015), A LES 12H, AL PARANIMF DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA, ES LLIURARÀ EL PREMI CUM LAUDE A RAÜL GARRIGASAIT

INTERVENDRAN EL RECTOR DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA, EL PROF. DIDAC RAMIREZ, EL DIRECTOR DE LA TESI, EL PROF. ERNEST MARCOS, I LA DIRECTORA DE L'INSTITUT MÓN JÜIC, LA PROF. TESSA CALDERS.